Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

Begge sider forrige revision Forrige revision
personselvangivelseopret [09-11-2020 14:11]
w26586 [OIO-service leverancer]
personselvangivelseopret [15-12-2020 08:49] (nuværende)
w19991
Linje 1: Linje 1:
 ====== PersonSelvangivelseOpret ====== ====== PersonSelvangivelseOpret ======
 ===== Om servicen ===== ===== Om servicen =====
-Servicen gør det muligt at integrere indberetningen af udvidede selvangivelse ​for personer med revisiorapplikationer ​og dermed foretage indberetningen direkte uden at indtaste oplysningerne i Tast Selv Borger.+Servicen gør det muligt at integrere indberetningen af oplysningsskemaet ​for personer med revisorapplikationer ​og dermed foretage indberetningen direkte uden at indtaste oplysningerne i Tast Selv Borger.
  
 Servicens input er grupperet i et antal angivelser. Hver angivelse består af et antal beløb identificeret med et feltnummer samt et antal separate felter til øvrige oplysninger såsom koder og afkrydsningsfelter. Servicens input er grupperet i et antal angivelser. Hver angivelse består af et antal beløb identificeret med et feltnummer samt et antal separate felter til øvrige oplysninger såsom koder og afkrydsningsfelter.
Sidst ændret: 15-12-2020 08:49