Brugerværktøjer

Webstedsværktøjer


Forskelle

Dette viser forskellene mellem den valgte og den nuværende udgave af dokumentet. Gul er linjer der findes i den gamle udgave, og grøn er linjer der findes i den nuværende.

Link til denne sammenlinings vising

sa_pro [23-04-2014 09:02]
admin created
sa_pro [15-12-2020 08:40] (nuværende)
w19991
Linje 1: Linje 1:
 ====== SA Pro ====== ====== SA Pro ======
 ===== Om løsningen ===== ===== Om løsningen =====
-SA Pro er en samlende betegnelse for webservices henvendt til revisorer og rådgivere. Løsningen giver professionelle brugere mulighed for at indsende ​den udvidede selvangivelse ​elektronisk via en direkte forbindelse fra deres systemer til SKAT.+SA Pro er en samlende betegnelse for webservices henvendt til revisorer og rådgivere. Løsningen giver professionelle brugere mulighed for at indsende ​oplysningsskemaet ​elektronisk via en direkte forbindelse fra deres systemer til SKAT.
  
 Løsningen består af to webservices:​ Løsningen består af to webservices:​
   * [[personkontroloplysninghent|PersonKontrolOplysningHent]] - træk af skatteoplysninger   * [[personkontroloplysninghent|PersonKontrolOplysningHent]] - træk af skatteoplysninger
-  * [[personselvangivelseopret|PersonSelvangivelseOpret]] - indberetning af selvangivelsen+  * [[personselvangivelseopret|PersonSelvangivelseOpret]] - indberetning af oplysningsskemaet
  
 Oplysninger kan kun hentes eller indberettes,​ såfremt borgeren har givet specifikt samtykke til den pågældende revisor. Oplysninger kan kun hentes eller indberettes,​ såfremt borgeren har givet specifikt samtykke til den pågældende revisor.
Sidst ændret: 15-12-2020 08:40